17 maart 2019

News 18:05 : 6W=1%    Total: 1,42kWh=1,3kWhp=67%    Max: 733W=68%


februarivr
1
za
2
zo
3
ma
4
di
5
wo
6
do
7
vr
8
za
9
zo
10
ma
11
di
12
wo
13
do
14
vr
15
za
16
zo
17
ma
18
di
19
wo
20
do
21
vr
22
za
23
zo
24
ma
25
di
26
wo
27
do
28
vr
29
za
30
zo
31
april
Hour 0510152025303540455055
08----------------------0
090212112111175770532032
1045127153876282100871031148993
11465610411114017312788119925220
1217868121161388037113481732040
135463443437256464089931131819
1439733892235038299251100
154124584519594597575559523285378127
166195405355053043591134384324285
17000100031300
1816